Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Nieuwsberichten....


Renovatie schoolgebouw

27-05-2017

Op 6 februari is op het Bisschopsplein het bouwbord onthult. Dit is tevens een symbolische start en een mijlpaal dat hier de renovatie van ons schoolgebouw wordt uitgevoerd. Hier vindt u een foto van de verbouwing en hier van de onthulling van dit bouwbord.

Momenteel wordt ons prachtige jaren ’30 schoolgebouw grondig gerenoveerd. Onlangs, 11 december 2018, heeft de school een informatie avond georganiseerd voor de ouders/verzorgers. Niet iedereen kon toen aanwezig zijn. Daarom willen we graag de presentatie van de architect op onze webiste beschikbaar stellen. Via deze link kunt u de presentatie openen en bekijken.

Via onze website houden we u uiteraard graag op de hoogte van de ontwikkelingen en praktische zaken met betrekking tot de verbouw- en verhuisplannen. Een en ander kunt u nalezen in de Bouwnieuws, die regelmatig zal verschijnen. Hierin staat ook een indicatie van de tijdsplanning. Met de verhuizing en renovatie in het verschiet breekt er voor leerlingen, leerkrachten èn ouders een drukke, enerverende maar ook boeiende tijd aan. 

Het adres van de tijdelijke locatie is: Mariëndaalstraat 25, 3551 XH in Ondiep. We starten schooljaar 2017-2018 op deze nieuwe tijdelijke locatie en zullen hier het hele schooljaar en een gedeelte van het schooljaar 2018-2019 gehuisvest zijn. Om de verhuizing naar de tijdelijke schoollocatie aan de Mariëndaalstraat 25 goed voor te bereiden hebben de leerkrachten onlangs de nieuwe tijdelijke school bezocht. Zelf bent u vast ook nieuwsgierig naar de nieuwe tijdelijke school. Als u online alvast een indruk wilt krijgen klik dan hier.

Ouders van leerlingen worden per email op de hoogte gehouden van de vorderingen door de Bouwnieuws. Hieronder kunt u de eerdere nieuwsbrieven downloaden (PDF-formaat):


- Bouwnieuws 3 oktober 2018 

- Bouwnieuws 26 maart 2018 

- Bouwnieuws 16 maart 2017.pdf 

- Bouwnieuws 18 april 2017.pdf 

- Bouwnieuws 9 mei 2017.pdf
 

Mocht u vragen hebben over de tijdelijke schoollocatie of de renovaite neem dan contact op met Lotte Brente (piramide.bisschop@pcou.nl).Naar nieuwsblogToelichting op de cookies
Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Helder voor iedereen