Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Blog groep 3

21-12-2018
Welkom op de groepspagina van groep 3 2018-2019
We zijn een klas van 27 kinderen. Juf Anouk werkt de hele week. 
We hebben 14 jongens en 13 meisjes in de klas.
Op maandag en donderdag hebben we gym.
Regelmatig staat er een nieuw stukje op de site met alle leuke dingen die we doen.
Veel leesplezier!
 
Methodes groep 3:
Lezen/spelling: Veilig leren lezen Kim versie
Rekenen: Wizwijs
Schrijven: Pennenstreken
Sociaal/emotionele vorming: De Vreedzame school
Gym: Planmatig bewegingsonderwijs
 
Dinsdag 27 november
Vol verwachting klopt ons hart...... Vandaag mochten de kinderen van groep 3 hun schoen zitten. Gelukkig was iedereen lief geweest en kregen we allemaal iets lekkers in onze schoen.
 
 
Vrijdag 16 november
Het thema 'Duurzaamheid' hebben we vandaag afgesloten met een duurzaamheidsmarkt. Speciaal voor vandaag hebben de kinderen, samen met de kinderen van groep 7, een robot van afval geknutseld. 
 
 
Vrijdag 9 november
De wijk is een stuk schoner dankzij de kinderen van groep 3 en groep 7. Met prikkers en vuilniszakken zijn we de wijk doorgegaan om afval op te ruimen. Wat mensen allemaal op straat gooien......
 
Dinsdag 6 november
Vandaag zijn we naar het Speelklok Museum in de stad geweest. Na een korte rit met de stadsbus keken de kinderen hun ogen uit. We hebben verschillende orgels gezien en mochten aan het eind ook zelf muziek maken. We hebben het erg naar ons zin gehad!
   
 
Vrijdag 28 september
Schrijven hoeft niet altijd in een schrift en daarom zijn we vandaag naar buiten gegaan. We hebben alle letters en woorden van kern 1 buiten op het plein geschreven. Wat waren de kinderen betrokken! Volgende week beginnen we met kern 2......
 
 
Dinsdag 11 september
Feest!! Vandaag zijn we samen met groep 4 op schoolreis naar Oud Valkeveen geweest. We hebben heerlijk gespeeld en ook een heeeel klein beetje gesnoept.......
Meer foto's staan in het fotoalbum van groep 3.
 
 
Vrijdag 7 september
Vandaag hadden we speelgoedmiddag. Bouwen is bij de jongens favoriet en na 2 middagen hard werken, is dit het eindresultaat:
 
 
Dinsdag 4 september
We zijn alweer een week hard aan het werk in groep 3. We hebben al de woorden: ik, kim en sim geleerd. Gelukkig is er ook nog tijd om in de hoeken te spelen.
 
 
Donderdag 23 augustus
De vakantie is helaas alweer voorbij..... Hier alvast een impressie van het lokaal.
Tot maandag!
 
  TOP

Toelichting op de cookies
Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Helder voor iedereen